Very Berry Smoothie skål

for cirka fem måneder siden prøvede jeg en smoothie skål fra Jamba Juice for første gang. For mig var det lykke i en skål. Jeg mener, det er bare den perfekte mulighed, hvis du vil have en fyldende morgenmad. Hver gang jeg drikker en almindelig smoothie, bliver jeg hængende 30 minutter senere. I stedet for at drikke det, læg det i en skål og tilsæt mere frisk frugt og granola på toppen, og voila, smoothie skål! Det bliver øjeblikkeligt længerevarende. Og jeg må sige, Jeg tror, det kan være bedre end en almindelig smoothie. Så den, der tænkte på smoothie-skålen, dette er et geni!

jeg har længe ønsket det. Men, bor i en lille by med ingen saft leddene, jeg havde været helt uden held i smoothie afdeling. Så jeg brugte den skuffelse som motivation og besluttede at prøve at genskabe den.

nu ville dette være en kamp for mig, for hvis du nogensinde har prøvet mine smoothies i fortiden, er de…godt…hvordan siger jeg det . . . MODBYDELIG. Jeg kunne aldrig få smagen rigtigt. Det var aldrig sødt nok, og det havde ikke den rigtige tekstur. Jeg forsøgte altid at få min mand til at lide mine hjemmelavede smoothies, men han ville altid være så tøvende, fordi de aldrig ville være gode. Dårlig mand prøver altid min mislykkede mad, haha. Men endelig! Jeg fandt de 2 ingredienser, jeg havde brug for for at gøre denne skåls smoothie perrrrrfect. Kan du gætte, hvad de var? 1. Banan. 2. æblesaft. Alvorligt. For at lave en glat og sød frugt smoothie har du brug for disse 2 ingredienser.

det er feriesæsonen, og alt hvad jeg vil gøre er at bage og spise alle de lækre ferie godbidder. Så at lave dette til morgenmad eller, ærligt talt, når som helst på dagen hjælper mig med at være lidt sundere og forsinke at falde i en diabetisk koma i et par år længere.

Lad mig vide i kommentarerne, hvad du kan lide at lægge i dine smoothie skåle, eller hvis der er en slags, du gerne vil have mig til at prøve at lave!

Meget Bær Smoothie Skål. Perfekt til en sund påfyldning morgenmad!

Meget Bær Smoothie Skål. En god måde at starte din morgen på!

Meget Bær Smoothie Skål. En god måde at starte din morgen på!

Yum
meget bær Smoothie skål

Forberedelsestid: 5 minutter

Udbytte: 1 skål

meget bær Smoothie skål

ingredienser

 • 1 c frosne hele bær medley (fik mine fra Valmart)
 • 1/2 c æblejuice
 • 1 banan
 • til toppings
 • 1/2 banan skiver
 • håndfuld blåbær, skiver jordbær og granola.
 • 3 T usødet strimlet kokosnød
 • honning til støvregn over toppen *valgfri

instruktioner

 1. i en blender tilsæt frosset frugt, æblejuice og banan. Sørg for ikke at tilføje for meget æblejuice, ellers bliver din smoothie for løbende.
 2. hæld smoothie i en skål og tilføje på dine foretrukne toppings. Mine er blåbær, bananer, kokosnød, jordbær og granola.
 3. du kan endda tilføje acai pulver, hampfrø, chia frø, græskar frø, hindbær osv. Mulighederne er uendelige.
 4. for at afslutte det dryp lidt honning over toppings for en ekstra sødme.
 5. god fornøjelse!
Skema / opskrift SEO Data Markup af Yummly Rich Opskrifter
0.1

http://shescountrykitchen.com/berry-smoothie-bowl/