sådan knækker du din indre visdom

det er virkelig alt mentalt – sindet er et kraftfuldt værktøj og et magtfuldt våben. Vi har i sidste ende magten til at ændre det.

“lad ikke støj fra andres meninger drukne din egen indre stemme.”~Steve Jobs

føler du nogensinde, at du stoler på din tarm næsten til 100%, men dit hjerte og dit sind er ikke på samme side? Nogle gange bliver de beslutninger, du gerne vil tage, et trukket dilemma til det punkt, hvor du bliver svækket. Det er en hård følelse at komme igennem, tro mig. Du er ikke alene. Dette er et problem, der plager mange mennesker fra at nå deres fulde potentiale.

problemerne starter, når vi lytter for meget til lyde udefra og tror, at disse stemmer har et punkt.

vi begynder at tro, at vi gør det forkert. Årsagen til det skyldes en grundlæggende mangel på selvtillid og selvtillid at sige det: nej! Det er dig, der gør det forkert. På et personligt plan, Dette havde defineret mine teenagere gennem skolen og endda ind i mine tidlige 20 ‘ ere, og jeg følte, at jeg kun var fange i mit eget sind for at udvikle den rette mentale ramme og mekanisme. Lige siden beslutningen om at målrette disse mentale spil, min personlige og mentale udvikling har været lysår med en forskel for mig selv. Selvværd er altid højt, og jeg føler mig mere end 150% sikker på, hvem jeg er som individ. Det er sådan en stærk følelse.

det er virkelig alt mentalt – sindet er et kraftfuldt værktøj og et magtfuldt våben. Vi har i sidste ende magten til at ændre det. Det er virkelig i vores hænder, og en simpel ærlig snak med dig selv hver dag kunne gå langt.

Hvad er indre visdom / stemme?

det er et værktøj til hurtig og klar indsigt. Det er en magefølelse, en 6. sans, en indre viden. Det er næsten instinktivt. Det er en følelse af den særlige situation “følelse rigtigt”. Det er en uforklarlig følelse til tider.

at lytte til os selv kan blive vanskelig. Ofte er vores indre visdom kun en hvisken. Det er en murmur, der er særlig svært at høre over din hårde indre kritiker.

nogle af læserne hævder måske, at den indre stemme undertiden er den, der skal tæmmes, og at den indre stemme endda forhindrer sig i at opnå store ting på grund af frygt for fiasko.

nøglen? Kortlæg det ud.

dette behøver ikke at være alvorligt. Du kan spille og eksperimentere og dreje for at se, hvilke meddelelser du får og kan være logik, der kan komme i spil for at diktere.

Sådan lytter du til din indre visdom

lad os se på, hvordan du opretter forbindelse til din indre visdom.

1. Ro.

når mit sind er roligt, er forbindelsen til min indre visdom den stærkeste.

når mit sind er i uro, prøver jeg ikke at træffe nogen beslutninger, men at lade det aftage og bare lade det gå! Jeg lader mit sind løbe vildt gennem mange scenarier frit, indtil roen nærmer sig, og det gør det, fordi sindet er en muskel, og den muskel bliver træt.

nogle gange og desværre kommer negativitet ind i billedet. Det er normalt at have dine ups & nedture. Husk, at du er menneske. Det ville være unaturligt, hvis det var anderledes.

hvis jeg befinder mig i en negativ tilstand, kan jeg løbe, lytte til kraftig og inspirerende musik, straks læse inspirerende noveller, citater og mennesker eller meditere. Personligt forsøger jeg ikke at undertrykke negativiteten, men tager bare en pause og ånder ud.

når du tager en pause, selv i et minut eller to for at blinke, vil din ro gradvist vende tilbage sammen med forbindelsen til din visdom.

2. Stop Med At Tvinge Det.

jeg kan ikke tåle det, når jeg hører undskyldninger for, hvorfor noget ikke kunne gøres, og endnu mere, når jeg falder i den fælde. Jeg vil finde ud af det hele. Jeg vil tvinge resultater, og jeg vil have nået mine mål sidste år.

jo mere du tvinger noget, jo langsommere sker ting, og nogle gange sker de slet ikke.

dette betyder ikke at være selvtilfreds. Overhovedet ikke Og aldrig længere betyder, at vedholdenhed er ubrugelig. Persistens er afgørende for at nå dit fulde potentiale. I alt hvad du gør fra forhold til din arbejdsplads og alle aspekter af livet. At kæmpe for det, du ønsker, er essensen i at forbinde til din indre visdom og essensen af succes generelt.

“Stop med at tvinge det” betyder at være opmærksom på, hvad du kunne kontrollere, og hvad du ikke gør.
og det går tilbage til at falde til ro. Når du er bekymret for, hvad der kan gå galt i livet, og du prøver at løse et imaginært problem, forbindelsen til din visdom, sind og hjerte løsnes.

men når du først lærer at blive opmærksom på, at du ikke ved, hvor livet går, kan du slappe af og kontrollere de beslutninger, du træffer på den specifikke dag og i den specifikke tid.

3. Tålmodighed.

min indre visdom skinner, når jeg er tålmodig. I offentlighedens øjne er min tålmodighed godt forstået. Bag kulisserne har jeg dog en ild, der raser indefra. Jeg vil vinde og vil vinde nu. Jeg er konkurrencedygtig. Jeg hader at tabe. Nogle gange til det punkt, hvor jeg mister søvn over det og andre gange til det punkt, hvor jeg griser mine tænder.

når du er i ukrudtet med noget eller sliber hårdt på arbejde, kan vi nogle gange ikke se, hvad det større billede handler om. Forstå hvad dit “slutmål” er. Igen ved vi ikke, hvor livet går. Det er skræmmende at forstå. Men det er også smukt.

Tag et skridt tilbage og lad dit sind og hjerte diktere, hvordan du føler om en bestemt ide eller situation. Jo mere afstand du giver noget, skinner din indre visdom. Det tager tid, men du vil helt sikkert kende den følelse.

faldgruber

den største faldgrube, jeg falder i igen og igen, understreger, om jeg er på den rigtige vej eller ej. Denne “bekymring” har plaget mig lige siden jeg var 16 år gammel. Jeg brød mig ned til kernen, gik gennem en periode med selvanalyse og selvkritik. Jeg var brutal med mig selv og min egen hårdeste kritiker gennem de lykkeligste perioder i folks liv (aka college). Jeg følte, at jeg gik glip af at leve, og hvad der var værre, jeg sammenlignede mig med andre, og det er den mest selvdestruktive.

erfaringer

jeg er heldig at have en meget stor vennekreds. Jeg er endnu mere heldig at have en meget tæt indre cirkel. Den indre cirkel var det ekstreme modsatte af mig selv. De var “frie”. De troede, at livet vil arbejde sig ud; at tage det en dag ad gangen og at give slip på de stramme selvpålagte begrænsninger. Jeg har observeret deres holdninger og har formet og tilpasset det til mine egne personlige egenskaber.

DET VAR SÅDAN ET KONCEPT. Jeg havde troen på, at hvis du ikke stressede over, om du er på den rigtige vej eller ej, så var du bare ligeglad. Det var en falsk antagelse at gøre. Jeg er kommet til at acceptere, at livet vil tage mig, hvor jeg har brug for at gå. Jeg kan kun gøre mit bedste med det, jeg har, og kun så meget, jeg kunne kontrollere.

Omgiv dig med gode mennesker, der har dine bedste intentioner på hjerte. Omgiv dig med gode venner. Mest vigtigt, Omgiv dig med venner, der har forskellige personligheder og livssyn, end du gør. Du kunne lære så meget af dem.

hvad du skal huske

jeg kortlagde mit liv (mine 20 ‘ ere til 30 år) i en alder af 16 år. Jeg havde det hele lagt ud-fra at komme ind på universitetet i en alder af 17 til at afslutte i 3 år (hvilket jeg gjorde), til at være en multi-millionær i en alder af 25 til at have mit imperium i en alder af 30. Jeg elskede at planlægge det. Det gav mig glæde. Det fik mig til at føle, at jeg var mere interesseret end nogen anden om, hvor jeg vil hen.

det er vigtigt at have mål. Jeg har altid mål. Hvad folk falder ind i (Jeg, inkluderet) er at vedhæfte tidslinjer til alt. Dette forårsagede stress og angst, hvis disse tidslinjer ikke blev opfyldt. Lad det gå. Mål giver struktur, og din indre stemme giver det kort.

at finde ud af dette i en alder af 25 har været befriende. Min indre visdom har skinnet, og nu føler jeg, at jeg klart kunne kontrollere min skæbne med beslutninger at tage, med bevidstheden om, at livet kan kaste en skruenøgle i dine planer. Du skal forstå, hvordan du står op, når du bliver slået ned.

men husk altid:

oprindeligt udgivet på www.silentmind.co