'jeg prøvede at onanere, mens min Partner så–her er hvad der skete'

et par dage efter vores samtale kontrollerede jeg min lille sølvven, og han var i god stand. Jeg besluttede mig for øjeblikket—midt på dagen, ikke mindre-at tage det til et spin. Efter at have fået mig til at komme, tænkte jeg, ” måske er han på noget. Måske onani kan og bør være en del af mit liv, selv mens jeg er i et forhold.”Jeg smsede Jack et frækt billede af mig med stemningen oven på mine nedre regioner. En strøm af opvarmede svar senere, han var hjemme hos mig, og vi havde det bedste køn vi nogensinde havde haft.

men jeg var stadig ikke klar til at gå til byen på mig selv foran min kæreste.

relateret: 7 hemmeligheder for kvindelig onani

jeg talte med min bedste ven om det, og hun var enig i, at onanering—selvom det undertiden kan være en del af en kønssession—er en super-intim ting at gøre foran en anden person. “Du afslører en anden side af dig selv, som du ikke lader folk se,” sagde min BFF. Jeg vidste, hun havde ret. Så mange fyre havde onaneret foran mig i løbet af køn, men når jeg gjorde det, det var efter samleje og under dækkene. Jeg vidste ikke, hvordan jeg havde det med at være “udstillet.”

næste gang jeg så Jack, kom han over til mit hus og forberedte middag til os to og satte derefter scenen i soveværelset med stearinlys. Jeg fortalte ham, at jeg ikke ønskede at “sætte på en vis” for ham, men hvis han var god, jeg ville lade ham Se.

vi begyndte at kysse og blev afklædt, og i et stykke tid føltes det som vores sædvanlige forspil. Men så uden at sige et ord, jeg kom på alle fire, nåede min hånd under min torso og begyndte at røre ved mig selv, lave små cirkler på min klit på samme måde som jeg gjorde, da ingen så på. Jeg følte jacks øjne på mig, og det tændte mig faktisk; at vide, at han blev ophidset, var meget se.

denne artikel blev oprindeligt vist på forebyggelse